Gullsmed forretning med stø kurs mot 100 år

Gullsmed Adolf Ruud har drevet forretning i Drammen i snart 100 år. Historien strekker seg helt tilbake til 1920 og butikken er nå drevet av tredje generasjon. Det er ekteparet Ingeborg og Jan Ruud som fører familiebedriften videre.

Gullsmed Adolf Ruud er en moderne gullsmedforretning med stort fokus på moderne design og kjente merkevarer. Vi streber alltid etter å yte best mulig service, og være så fleksible som mulig overfor kundene.

De fleste reparasjonene utføres på eget verksted. Dermed kan de fleste reparasjoner være klare samme dag om ønskelig. Mer avanserte diamantfattinger o.l. utføres hos Norges ledende eksperter. Vi graverer også alle slags materialer som glass, sølv, gull, tinn, stål med mer.

Det som skiller Adolf Ruud fra mange konkurrenter er fokuset på moderne og tidsriktige smykker og merker. Vi fører en rekke eksklusive merker, og er opptatt av å være først ute med det siste. I tillegg til vår egen kolleksjon i sølv og gull med og uten diamanter fører vi merkene:

Les mer om alle våre leverandører her.


Vi fører det originale Lier-sølvet

Vi fører bunadsølv for flere distrikter, og kan bestille inn sølv for hele landet. Liersølvet ble designet av andregenerasjon Ruud, Øivinn Ruud, da Lierbunaden kom i 1974. Hos oss er du garantert det originale bunadsølvet, og vi har aldri endret på det originale designet.

Vi fører også Noma Bunadsklyper, og var de første som førte merket i Norge. Vi har fulgt Noma fra idé til produkt, og lagerfører alle hårspennene som passer til de fleste bunader.


Dette må du tenke på når du kjøper smykker til deg selv og andre

Skal du kjøpe et smykke til deg selv er det greit å ha et klart bilde av hva man liker på forhånd. Liker du best sølv, rosè eller gull? Store eller diskrete? Det er lurt å tenke gjennom om dette er smykker som skal brukes til hverdags, eller til en spesiell anledning. Tenk gjerne gjennom hvor mye penger du ønsker å bruke på forhånd, slik at du kan se på smykker innenfor ditt budsjett.

Skal du kjøpe smykker i gave, er det greit å kjenne vedkommendes smak til en viss grad. Legg merke til hvilke type smykker personen har pleid å gå med, slik at du kan komme deg inn på riktig spor. Hvilke materialer og hvilken størrelse pleier personen å bruke? Også i dette tilfellet kan det være greit å ha bestemt seg for en prisklasse på forhånd, for å begrense utvalget noe.

I vår butikk får du kyndig eksperthjelp, så ikke nøl med å ta turen innom.

Ta gjerne kontakt med oss i Gullsmed Adolf Ruud AS om du har spørsmål.