Reparasjon av smykker

Har du fine smykker som er merket av tidens tann? Slitasjer som riper og bulker oppstår ofte over tid for edle metaller, som gull og sølv. Hverdagslig bruk av smykke og eksponering av krem og parfyme, kan også påvirke hvordan smykkets tilstand endrer seg over tid.


Vi hjelper deg gjerne med å restaurere smykket til sin opprinnelige stand. Vi reparerer alt fra ulike smykker, bunad sølv, ringer og klokkelenker.


Eget verksted i Drammen

Hos oss utføres de fleste reparasjoner på eget verksted, derfor kan du ofte oppleve at smykket er klart samme dag. Ved mer omfatende reparasjoner og fatninger sendes dette til Norges ledende eksperter. Du kan derfor være trygg på at smykkene dine er i gode hender.

Smykker i hvitt gull har ofte behov for ekstra tilsyn. Disse har et belegg som slites, og bør derfor rodineres, poleres og vedlikeholdes hvert år. Les gjerne mer om vedlikehold her.


Ta vare på smykkene

Husk at mye av den preventive jobben kan gjøres hjemme. Sørg for at smykkene får den pleien og vedlikeholdet de har behov for. Du kan pusse smykkene med spesialtilpassede rensemidler, og ha jevnlige kontroller.


Spør oss gjerne dersom du ønsker mer veiledning på hvordan du best bør ta vare på smykkene dine.