Vi har konfirmasjonsgavene som varer og varer

Lurer du på hva du skal gi til den kommende konfirmanten? Hos oss kan du velge mellom ulike produkter fra produsenter som Kay Bojesen, Georg Jensen og Sylvsmidja.


Sølv til Lierbunaden og andre bunader

Vi lagerfører fullt sett til Lierbunaden, alt fra søljer, belter, ringer, ørepynt, veskelås, med mer. Fra vår leverandør Sylvsmidja kan vi tilby sølv til over 60 norske bunader og folkedrakter. Ønsker du å vite hvilke bunader dette gjelder, besøk sylvsmidja.no for mer informasjon.


Er du usikker på hvilken bunad konfirmanten skal ha? Hør med foreldrene og finn ut hva som eventuelt mangler. Har konfirmanten fullt sett, kan du for eksempel bistå med flotte hårklyper i samme mønster som resten av bunadsølvet. Hør gjerne med oss for flere tips.


Smykker til konfirmanten

Dersom konfirmanten ikke har bunad, kan smykker i gull og sølv være en fin og minnerik gave. Hør gjerne med oss dersom du ønsker å gjøre konfirmantgaven enda mer personlig. Gravering av smykker setter prikken over i-en på enhver gave. Dette kan være alt fra navnet til konfirmanten, en personlig beskjed, til datoen for konfirmasjonsdagen.


Finn vår gullsmedforretning i Drammen

Er det noe du lurer på? Vi er selvfølgelig tilgjengelig via kontaktskjema, e-post og telefon. Ønsker du å se nærmere på våre produkter?


Ta gjerne turen innom oss i Nedre storgate 13, Drammen.