Rengjøring og vedlikehold av smykker

Ønsker du at smykkene dine skal vare år etter år? Husk at alle smykker som brukes vil kunne bli påvirket av kjemikalier som hudkrem, hårspray, såpe og lignende. Ved å ha jevnlig vedlikehold av halskjede, armbånd, sølvtøy og lignende vil du sørge for lang levetid for alle dine smykker.


Vedlikeholdsmidler og oppbevaring av smykker

Hos oss har vi flere midler for vedlikehold av smykker, perler, samt bestikk/korpus. I tillegg har vi kluter med innsatte midler til bruk for smykker av sølv, stål og kobber.


Smykker bør i tillegg oppbevares adskilt i separate bokser som slipper inn minimalt med luft. Dette er særlig viktig for smykker av sølv. Organiske smykker som perler trenger derimot luft. Hør med oss dersom du er usikker på hvordan du best kan ta vare på ditt smykke.


Smykkeverksted

Skulle uhellet være ute, har vi også mulighet for å reparere nye og eldre smykker. Etter tid vil alle smykker slites, og bli fortere ødelagt. Heldigvis kan vi hjelpe deg på vårt verksted.


Hør med oss i dag

Våre ansatte sitter med lang erfaring og gode råd til deg som ønsker å ta vare på smykkene gjennom flere år. Besøk oss gjerne i vår butikk i Drammen, vi er også tilgjengelig på telefon.